NAČELO ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

ZAŠTITA PODATAKA

Ozbiljno shvaćamo vašu privatnost i ova izjava o privatnosti objašnjava kako xcoolh (zajedno "mi", "nas" ili "naš") prikuplja, koristi, dijeli i obrađuje vaše podatke.

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Osobni podaci su informacije koje se mogu koristiti za vašu identifikaciju izravno ili neizravno. Osobni podaci također uključuju anonimne podatke povezane s informacijama koje se mogu koristiti za izravnu ili neizravnu identifikaciju. Osobni podaci ne uključuju informacije koje su nepovratno anonimizirane ili agregirane tako da vas više ne možemo identificirati, bilo u kombinaciji s drugim informacijama ili na neki drugi način.

Sigurnost i sigurnosna podrška

Pridržavamo se načela zakonitosti, legitimnosti i transparentnosti, koristimo i obrađujemo što je moguće manje podataka unutar ograničenog opsega namjena te usvajamo tehničke i administrativne mjere kako bismo osigurali sigurnost podataka. Osobne podatke koristimo za provjeru korisničkih računa i aktivnosti te za podršku sigurnosti, npr. B. praćenjem prijevara i istraživanjem sumnjivih ili potencijalno nezakonitih aktivnosti ili kršenja naših uvjeta ili pravila. Ova obrada temelji se na našem legitimnom interesu da osiguramo sigurnost naših proizvoda i usluga.

Ovdje je opis vrsta osobnih podataka koje možemo prikupljati i kako ih možemo koristiti:

Koje osobne podatke prikupljamo

ⅰ. Podaci koje ste dostavili:

Prikupljamo osobne podatke koje nam dajete kada koristite naše proizvode i usluge ili na drugi način komunicirate s nama, npr. B. kada kreirate račun, kontaktirajte nas, napravite online anketu, koristite našu online pomoć ili naš online chat alat. Prilikom kupnje prikupljamo osobne podatke vezane uz kupnju. Ovi podaci uključuju vaše podatke o plaćanju, kao što je broj vaše kreditne ili debitne kartice i druge podatke o kartici i druge podatke o računu i potvrdu, kao i podatke o naplati, otpremi i kontakt podatke.

ⅱ. Podaci o korištenju naših usluga i proizvoda:

Kada posjetite našu web stranicu, možemo prikupiti podatke o vrsti uređaja koji koristite, jedinstveni identifikator vašeg uređaja, IP adresu vašeg uređaja, vaš operativni sustav, vrstu internetskog preglednika koji koristite, informacije o korištenju, dijagnostičke informacije i lokaciju informacije s ili o računalima, telefonima ili drugim uređajima na kojima instalirate ili pristupate našim proizvodima ili uslugama. Gdje je to moguće, naše usluge mogu koristiti GPS, vašu IP adresu i druge tehnologije za određivanje približne lokacije vašeg uređaja kako bismo mogli poboljšati naše proizvode i usluge.

Kako koristimo vaše osobne podatke

Općenito, osobne podatke koristimo za pružanje, poboljšanje i razvoj naših proizvoda i usluga, za komunikaciju s vama, za pružanje ciljanog oglašavanja i usluga te za zaštitu sebe i naših kupaca.

ⅰ. Pružanje, poboljšanje i razvoj naših proizvoda i usluga:

Koristimo osobne podatke kako bi nam pomogli u pružanju, poboljšanju i razvoju naših proizvoda, usluga i oglašavanja. To uključuje korištenje osobnih podataka u svrhe kao što su analiza podataka, istraživanje i revizije. Ova obrada temelji se na našem legitimnom interesu da vam pružimo proizvode i usluge i osiguramo kontinuitet poslovanja. Ako sudjelujete u natjecanju ili nekoj drugoj promociji, možemo koristiti osobne podatke koje nam date za upravljanje tim programima. Neke od ovih aktivnosti imaju dodatna pravila koja mogu sadržavati više informacija o tome kako koristimo osobne podatke, pa vas potičemo da pažljivo pročitate ova pravila prije sudjelovanja.

ⅱ. Komunikacija s vama:

Uz vaš prethodni izričiti pristanak, možemo koristiti osobne podatke kako bismo vam poslali marketinške komunikacije o našim vlastitim proizvodima i uslugama, kako bismo s vama komunicirali o vašem računu ili transakcijama te kako bismo vas obavijestili o našim pravilima i uvjetima. Ako više ne želite primati marketinške poruke putem e-pošte, kontaktirajte nas kako biste otkazali pretplatu. Također možemo koristiti vaše podatke za obradu i odgovor na vaša pitanja kada nas kontaktirate. Na temelju vašeg prethodnog izričitog pristanka, možemo prenijeti vaše osobne podatke trećim stranama

partneri koji vam mogu slati marketinške komunikacije povezane s njihovim proizvodima i uslugama. Uz vaš prethodni izričiti pristanak, možemo koristiti osobne podatke kako bismo prilagodili vaše iskustvo s našim proizvodima i uslugama te na web stranicama i aplikacijama trećih strana, te za mjerenje učinkovitosti naših reklamnih kampanja.

NAPOMENA: Imajte na umu da za bilo koju gore opisanu upotrebu vaših podataka za koju je potreban vaš prethodni izričiti pristanak, svoj pristanak možete povući tako da nas kontaktirate.

Definicija "kolačića"

Kolačići su mali komadići teksta koji se koriste za pohranu informacija u web preglednicima. Kolačići se široko koriste za pohranu i primanje identifikatora i drugih informacija na računalima, telefonima i drugim uređajima

ih. Također koristimo druge tehnologije u slične svrhe, uključujući podatke koje pohranjujemo u vašem web pregledniku ili uređaju, identifikatore povezane s vašim uređajem i drugi softver. U ovoj izjavi o kolačićima odnosimo se na sve o

f te tehnologije kao "kolačići".

Korištenje kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje, zaštitu i poboljšanje naših proizvoda i usluga, npr. B. personalizacijom sadržaja, posluživanjem i mjerenjem oglašavanja, razumijevanjem ponašanja korisnika i pružanjem sigurnijeg iskustva. Imajte na umu da se određeni kolačići koje možemo koristiti razlikuju ovisno o web stranicama i uslugama koje koristite.

Objava osobnih podataka

Određene osobne podatke stavljamo na raspolaganje strateškim partnerima koji s nama surađuju u pružanju naših proizvoda i usluga ili u njihovoj prodaji kupcima. Osobne podatke dijelimo s tim tvrtkama samo kako bismo pružili ili poboljšali naše proizvode, usluge i oglašavanje; neće se dijeliti s trećim stranama u njihove marketinške svrhe bez vašeg prethodnog izričitog pristanka.

Otkrivanje ili pohranjivanje, prijenos i obrada podataka

ⅰ. Ispunjavanje zakonskih obveza:

Zbog obvezujućih zakona Ujedinjenog Kraljevstva, Europskog gospodarskog prostora ili zemlje u kojoj korisnik živi, ​​postoje ili su se dogodile određene pravne radnje i određene zakonske obveze moraju biti ispunjene. Postupanje s osobnim podacima državljana EGP-a --- Kao što je opisano u nastavku, ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EGP), naša obrada vaših osobnih podataka je zakonita: kad god trebamo vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka, takva obrada je u skladu s člankom 6. st. 1. Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) ("GDPR").

ⅱ. U svrhu razumne provedbe ili primjene ovog članka:

Osobne podatke možemo dijeliti s bilo kojom od naših podružnica. U slučaju spajanja, restrukturiranja, stjecanja, zajedničkog ulaganja, ustupanja, izdvajanja, prijenosa ili prodaje ili likvidacije cijelog ili dijela našeg poslovanja, uključujući u vezi s bilo kojim stečajem ili sličnim postupkom, možemo otkriti sve osobne informacije odgovarajućoj trećoj strani. Također možemo otkriti osobne podatke kada u dobroj vjeri utvrdimo da je otkrivanje razumno potrebno za zaštitu naših prava i dobivanje dostupnih pravnih lijekova, provedbu naših uvjeta usluge, istraživanje prijevare ili zaštitu naših operacija ili naših korisnika.

ⅲ. Poštivanje zakonskih propisa i osiguranje ili zaštita drugih prava

Od nas se može tražiti da otkrijemo osobne podatke na temelju zakona, pravnog postupka, parnice i/ili zahtjeva javnih i državnih tijela u ili izvan vaše zemlje prebivališta. Također možemo otkriti osobne podatke kada utvrdimo da je otkrivanje potrebno ili prikladno za nacionalnu sigurnost, provođenje zakona ili druga pitanja od javnog interesa.

djece

Naši proizvodi i usluge namijenjeni su odraslim osobama. Sukladno tome, ne prikupljamo, ne koristimo i ne otkrivamo svjesno podatke od djece mlađe od 16 godina. Ako saznamo da smo prikupili osobne podatke od djeteta mlađeg od 16 godina ili ekvivalentne minimalne dobi u skladu s jurisdikcijom, poduzet ćemo korake za brisanje podataka što je prije moguće. Molimo da nas odmah kontaktirate ako otkrijete da nam je dijete mlađe od 16 godina dalo osobne podatke.

Vaše pravo

vas

Poduzimamo razumne korake kako bismo osigurali da su vaši osobni podaci točni, potpuni i ažurni. Imate pravo pristupa, ispravka ili brisanja osobnih podataka koje smo prikupili. Također imate pravo u bilo kojem trenutku ograničiti ili prigovoriti daljnjoj obradi Vaših osobnih podataka. Imate pravo primiti svoje osobne podatke u strukturiranom i standardiziranom formatu. Na obradu Vaših osobnih podataka možete se žaliti nadležnom tijelu za zaštitu podataka. Kako bismo zaštitili privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka, možemo zatražiti podatke od vas kako bismo potvrdili vaš identitet i vaše pravo na pristup tim podacima te kako bismo dohvatili i dali vam osobne podatke koje imamo. Postoje slučajevi u kojima primjenjivi zakoni ili regulatorni zahtjevi dopuštaju ili zahtijevaju od nas da odbijemo dati ili izbrišemo neke ili sve osobne podatke koje imamo. Za ostvarivanje svojih prava možete nas kontaktirati. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u razumnom roku, au svakom slučaju kraćem od 30 dana.

Stranice i usluge trećih strana

Ako se kupac poveže na web stranicu treće strane koja ima odnos s nama, ne prihvaćamo nikakvu obvezu ili odgovornost za ovu politiku kao rezultat politike privatnosti treće strane. Naše web stranice, proizvodi i usluge mogu sadržavati poveznice ili vam omogućiti pristup web stranicama, proizvodima i uslugama trećih strana. Nismo odgovorni za praksu privatnosti ovih trećih strana, niti smo mi

e odgovoran za informacije ili sadržaj sadržan u njihovim proizvodima i uslugama. Ova se politika privatnosti odnosi isključivo na podatke koje prikupljamo putem naših proizvoda i usluga. Potičemo vas da pročitate pravila o privatnosti trećih strana prije korištenja njihovih web stranica, proizvoda ili usluga.

Sigurnost podataka, cjelovitost i

d Pritvor

Koristimo odgovarajuće tehničke, administrativne i fizičke sigurnosne mjere osmišljene kako bismo zaštitili i spriječili neovlašteni pristup vašim informacijama i pravilno koristili podatke koje prikupljamo. Zadržavamo vaše osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje svrha opisanih u ovoj politici privatnosti, osim ako zakon zahtijeva ili dopušta duže razdoblje čuvanja.

Promjene ove politike privatnosti

Možemo povremeno mijenjati ova pravila o privatnosti kako bismo bili u toku, između ostalog, s novim tehnologijama, industrijskom praksom i regulatornim zahtjevima. Vaše daljnje korištenje naših proizvoda i usluga nakon datuma stupanja na snagu Politike privatnosti predstavljat će vaše prihvaćanje revidirane Politike privatnosti. Ako se ne slažete s izmijenjenom Politikom privatnosti Kontaktirajte nas, suzdržite se od korištenja naših proizvoda ili usluga i kontaktirajte nas kako bismo otkazali bilo koji račun koji ste stvorili.